Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ 1963-2013 | 50 ΧΡΟΝΙΑ

21/06/2013 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Φέτος συμπληρώνεται μισός αιώνας, από την ίδρυση του αρχαιότερου εν ζωή συνδέσμου του οπαδικού μας κινήματος, αυτόν της Νεαπόλεως.
Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μίνι αφιέρωμα, με κάποιες στιγμές από την 50χρονη ιστορία του, καθώς είναι δύσκολο να χωρέσει σε ένα περιοδικό, η συνεισφορά και η ιστορία του στον οπαδικό χώρο του ΠΑΟΚ μας.
 Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Νεάπολης ιδρύθηκε το 1963. Η ιδέα ξεκίνησε από το κουρείο του Θ. Δημητρίου, από αγνούς φιλάθλους, που είχαν ενθουσιασμό και πάθος που ξεπερνούσε τα όρια.

Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ | 20 ΧΡΟΝΙΑ

20/01/2012 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Το 1991 ένα πούλμαν ξεκινά για ΓΕΝΕΥΗ. Οι <<VORRIORS> που απαρτίζονται απο ΝΕΑΠΟΛΙΤΕΣ και θαμώνες της θρυλικής μπυραρίας <<ΠΑΡΑΓΚΑ>> στην περιοχή ΦΑΛΗΡΟΥ. Αυτή η εκδρομή ήταν η αρχή για την δημιουργία ενός συνδέσμου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

05/12/2011 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Στο 9ο τεύχος του περιοδικού PAOK FANS η καρδιά του Π.Α.Ο.Κ χτυπάει δυνατά στην Θράκη και το αφιέρωμα αυτού του μήνα αναφέρεται στον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

12/10/2011 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Τον μήνα Σεπτέμβριο ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Λεπτοκαρυάς φιλοξενήθηκε  στο 8ο τεύχος του περιοδικού PAOK FANS καθώς αποτελεί το κάστρο μας στην νότια Πιερία.

Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ CLUB Π.Α.Ο.Κ. FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

09/08/2011 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Στο 7ο τεύχος του περιοδικού PAOK FANS φιλοξενήθηκε το CLUB Π.Α.Ο.Κ. FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ,ένας από του πιο δυναμικούς συνδέσμους της Δυτικής Μακεδονίας.

Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Σ.Φ.Π.Α.Ο.Κ. ΕΔΕΣΣΑΣ

10/06/2011 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Στο 6ο τεύχος του περιοδικού PAOK FANS φιλοξενήθηκε ένας από τους πιο δυναμικούς επαρχιακούς συνδέσμους του Π.Α.Ο.Κ,αυτός της Έδεσσας.Ακολουθεί το αφιέρωμα...

Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΣΕΡΡΩΝ

03/02/2011 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Στο άκουσμα του ονόματος του νομού των Σερρών  δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα 4 ιερά γράμματα της ομάδας μας εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.

Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

03/02/2011 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

 Το ταξίδι είναι μακρύ και αργεί να τελειώσει.Η καλύτερα δεν θα τελειώσει ποτέ.Ξεκίνησε κάπου πίσω στο 1996.Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη κάποιων γι ‘αυτό που όλοι λατρεύουμε.

Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ

03/02/2011 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

     Αν μιλάμε για μια από τις πιο ασπρόμαυρες πόλεις στον Βορρά αυτή σίγουρα είναι η Βέροια.Μια πόλη με έντονο το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο,μια πόλη που ο Σύνδεσμος της έχει γράψει ιστορία στις κερκίδες και τους δρόμους της Ελλάδας.

Περισσότερα