Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

18/07/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Μετά από τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν σε αυτό που θεωρείτε εσείς ελληνικό ποδόσφαιρο και ελληνική δικαιοσύνη, ΕΜΑΣ μας καυλώνουν μας κάνουν να γουστάρουμε πιο πολύ να ακολουθούμε αυτήν την ομάδα.

Περισσότερα

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - 3ο RIVER PARTY

08/07/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 3ο RIVER PARTY ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΗΣΕΛΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017.ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ ΛΑΟΣ.Υ.Γ. ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.

Περισσότερα

ΣΦ ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ | ΝΕΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ

27/06/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2017Ο συνδεσμος παρελαβε και διαθετει τα νεα κοντομανικα στην τιμη των 12 ευρω! παραλαβες απο τα γραφεια του συνδεσμου(ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 1) αλλα και με αντικαταβολη.

Περισσότερα

ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

13/06/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

ο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Ελευθερίου Κορδελιού ενημερώνει τον κόσμο μας οτι ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για το τμήμα Βόλλευ του συλλόγου.

Περισσότερα

ΣΦ ΠΑΟΚ ΛΕΜΕΣΟΥ | ΨΥΣΙΜΟ

12/06/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Καλούμε ΌΛΟ το λαό του Π.Α.Ο.Κ. την παρασκευή 16/6 στο οίκημά μας στην Λεμεσό για το καλοκαίρινο παγκύπριο πάρτυ μας. Ποτά,φαγητό,μουσική και τρέλα για να κλείσουμε όμορφα τη χρονιά Σας περιμένουμε στις 19:00ΘΥΡΑ 4 ΛΕΜΕΣΟΥ

Περισσότερα

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

30/05/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ....ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.....

Περισσότερα

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

26/05/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Στη Θεσσαλονίκη ΜΑΣ στην έναρξη της εβδομάδας κάποιοι μικροί πολίτικοι έπιασαν στο βρωμόστομα τους το όνομα του Π.Α.Ο.Κ. εμείς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι πάντα θα μας βρίσκουν μπροστά τους, θα μας βλέπετε και θα τρέχετε γιατί είστε λίγοι και μπροστά μας δεν είστε τίποτα.

Περισσότερα

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

26/05/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΠΟΚ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ "ΑΡΗΚΛΗ", ΔΥΟ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 
-ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ-ΥΓ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ

Περισσότερα

ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ | STREET PARTY

22/05/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

4 STREET PARTY , ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερα