Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

CLUB Π.Α.Ο.Κ. LEMMY ΕΥΟΣΜΟΣ | STREET PARTY

18/05/2016 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Στις 27 Μαΐου ημέρα Παρασκευή και ώρα από τις 20:00 διοργανώνουμε τον ετήσιο χορό του συνδέσμου στο αθλητικό πάρκο ευοσμου (απέναντι από το Μαρόκο)Προσκαλούμε όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ.Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

25/04/2016 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

O ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 θα γιορτάσει τα 40 χρόνια από την ίδρυση του, μαζί με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ στον κοινό χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαϊου στο κέντρο BARBARELLA.

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ | ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

30/03/2016 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Στις εποχές που ζούμε, είμαστε αναγκασμένοι να προβάλλουμε το αυτονόητο, δηλαδή την αλληλεγγύη στον συνάθρωπό μας.Δείχνουμε για ακόμη μία φορά στην κοινωνία πως δεν είμαστε έτσι όπως μας παρουσιάζουν οι υπουργοί και οι ρουφιάνοι τους, 
αλλά είμαστε ένα κομμάτι του μεγαλύτερου κινήματος του κόσμου, του Π.Α.Ο.Κ. και γι' αυτό ΕΤΣΙ πρέπει να συμπεριφερόμαστε:
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!!!Οι παρακάτω φωτογραφίες αφιερωμένες στον νέο καουμπόη του κράτους , τον Σταύρο Κοντονή

Περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | Βραδιά Aλληλεγγύης

24/03/2016 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 διοργανώνει την Παρασκευή 25 Μαρτίου στα γραφεία του συνδέσμου (Π.Π. Γερμανού 39), βραδιά αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες του ημιτελικού με την ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης του Β. Μαρινάκη. Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων. Καλεσμένος όλος ο λαός του ΠΑΟΚ.Ώρα έναρξης 21:00 ΥΓ:   Έρευνα κύριε Κοντονή για τα 13 εκατομμύρια που στοιχηματίστηκαν στο διπλό του γαύρου θα κάνετε?

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ-Β.Ε.Μ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

10/03/2016 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Και να λοιπόν που μετά από 90 χρόνια ακούσαμε ξανά τη λέξη «φιλοξενούμενος». Τελικά η ιστορία κάνει κύκλους. Μόνο που αυτή τη φορά το «φιλοξενούμενος» δεν ήρθε από κάποιους που έχουν ρίζες στη χώρα μας εδώ και αιώνες αλλά από κάποιους που έτυχε να γεννηθούν στη χώρα μας επειδή έτυχε ένας Στόλος να πιάσει λιμάνι στην γειτονιά τους. Τελικά αποδεδειγμένα πλέον η αμερικάνικη υπεροψία τρέχει στο αίμα τους. Τα ρημάδια τα γονίδια δεν αλλάζουν.

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ | <<ΑΙΛΛΙΝΕΣ>> ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ

10/03/2016 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Ιβάν Σαββίδη όταν αποφάσισες να επενδύσεις τα χρήματα σου στην χώρα των προγόνων σου φανταζόμαστε ότι θα είχες κατά νου ορισμένους τίτλους τιμής. Ένας εξ αυτών που σου αποδόθηκαν και ο σημαντικότερος, ήταν Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ .

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

09/03/2016 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Ως ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 είμαστε υποχρεωμένοι μετά τα γεγονότα του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όπου ο εντεταλμένος διαιτητής από το σύνδεσμο Αθηνών τίναξε το ματς στον αέρα, να πάρουμε επίσημα θέση.Αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στην κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβάσει την ομάδα στον επαναληπτικό του κυπέλλου και τη στήριξη μας στον Πόλεμο που ξεκίνησε.

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 | ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ 1/3/2016

29/02/2016 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλεί όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο αυριανό πάρτυ πρόκρισης στα γραφεία του συνδέσμου.Απαιτούμε από την ομάδα να τα δώσει όλα στο γήπεδο όπως και εμείς στην κερκίδα.Η νίκη είναιμονόδρομος,ξεφτιλίστε τον ψεύτικο πρωταθλητή.'Ολοι στο χαμηλοτάβανο μετά τις 8:30. 

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ | ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

05/02/2016 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Περισσότερα