Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ

27/02/2018 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1926

Παραφράζοντας παγιωμένη γραμμή του Συνδέσμου μας, κάποιοι σκοπίμως παρερμήνευσαν και την σιωπηρή με τοποθέτηση αστερίσκου θέση μας σε συλλογική ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. την ημέρα μετά τη διενέργεια συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στη Σαλονίκη, αλλά και την αμέσως επόμενη ανακοίνωσή μας που στην ουσία επιβεβαίωνε τη θέση του Συνδέσμου να παραμένει προσηλωμένος και λυσσαλέα προσκείμενος σε οποιονδήποτε δηλώνει υπηρέτης της Ιδέας των τεσσάρων γραμμάτων. Πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα και έναντι όλων. Μακριά από λογικές επιλεκτικού no politica, άρρηκτα συνδεδεμένες με άξονες τα εξωγηπεδικά συμφέροντα των υπαλλήλων της Τρούμπας και τον έλεγχο των "οργανωμένων" - πελατεία και εργαλείο πολιτικών μορφωμάτων αρεσκείας Αυστραλοπιθήκων, ανανεώσαμε με την τελευταία ανακοίνωσή μας το μοναδικό δόγμα που απαράβατα και απαρέγκλιτα τηρούμε στο μετερίζι μας : Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σε ο, τιδήποτε πράττει Π.Α.Ο.Κ.

Κατόπιν προβληματισμού και έρευνας, πληροφορηθήκαμε τότε – δίχως ιδία άποψη – ότι τα γεγονότα της Libertartia ενδεχομένως να ναι σκηνοθετημένα (από άτομα εκτός Π.Α.Ο.Κ.) και ενταγμένα σε ένα γενικότερο συντονισμένο κλίμα απόπειρας επίθεσης και αυτόκλητου χρεώματος μερίδας οπαδών του Συλλόγου μας σε γνωστή πολιτική πτέρυγα. Τω αυτώ άλλωστε είχαν επιχειρήσει επιτηδευμένα και στην επίθεση σε πορεία Πακιστανών στο κέντρο της χαβούζας, όπου, φέροντες οι ίδιοι γνώση, γνωρίζαμε εξαρχής ότι ο λαός του ΠΑΟΚ δέχθηκε πρώτος επίθεση και απάντησε ανάλογα. Λυπούμαστε αν κάποιοι θέλουν να διεξάγουμε επιτόπιο συζητητικό φόρουμ ανταλλαγής ιδεών με αυτούς που μας επιτίθενται για να το παίξουμε κοινωνικά ευαίσθητοι (κάποιοι ντεμέκ ιδεολόγοι αποτάσσανε μετά βδελυγμίας το οπάζειν, αλλά δεν κρατήθηκαν και έκαναν κερκίδα με οπαδούς - τραμπούκους κατάληψης – εκεί έπαιξε μούγκα). Την ευαισθησία μας την έχουμε αποδείξει πολλάκις σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής, πογκρόμ θα εξαπολύουμε υπερασπιζόμενοι τον Δικέφαλο, δίχως να ζητάμε πράσινες κάρτες, εθνοταυτότητες και θρησκευτικά πιστεύω εναντίον κάθε πειραγμένου Χομεϊνί που νομίζει ότι μπορεί να μας επιτίθεται και να μας προκαλεί.

Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη Σταυρούπολη όμως, μας αναγκάζουν να επανατοποθετηθούμε σχετικά με τις επιδιώξεις κάποιων, για το μοναδικό λόγο ότι παραβαίνουν και την μοναδική σταθερά που ορίζει τη φωνή μας, το να προτάσσουμε πάνω και πρώτα απ όλα το Σύλλογό μας. Μικρή ομάδα γνωστών αγνώστων , επιτέθηκε σε προσφυγική ομάδα – φίλια και υπό την σκέπη του Π.Α.Ο.Κ. , υφάρπαξε πανιά (να τα δώσει άραγε σε ποιόν και για ποιο λόγο) τραμπουκίζοντας κόσμο και προχωρώντας παραπέρα, επιτέθηκε σε γνωστούς συνηγόρους που πολλάκις κλήθηκαν να παραστούν σε στημένα δικαστήρια υπέρ αδερφών μας, άλλοτε αμισθί, άλλοτε ζητώντας συμβολικά, εξευτελιστικά μικρά ποσά. Κινήσεις που όχι μόνο τυγχάνουν μονομερείς και αποδοκιμαστέες, αλλά υποχρέωσαν και αδέρφια μας να σύρονται ακούσιά τους, προκειμένου να υπερασπιστούν τα Ιερά γράμματα που κινδύνευσαν με διασυρμό και χλεύη, παίζοντας με λίγα λόγια παιχνίδι στην πλάτη του λαού.

Με όση ευγένεια μας έμεινε περίσσια, προσκαλούμε τα άτομα αυτά να πάψουν να στιγματίζουν την ιστορική οπαδική μας συνέχεια και να αφοσιωθούν πλήρως στους πολιτικούς σκοπούς στους οποίους ενεργοποιούνται χωρίς την επίκληση του ΠΑΟΚ, ούτε κρυπτόμενοι πίσω από Αυτόν. Ο καθένας δικαιούται να πράττει εις όνομα οποιουδήποτε, κρινόμενος γι αυτό. Κανείς δε δικαιούται να χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ ως όχημα επιβολής προσωπικών του, αλλότριων πιστεύω.

Και επειδή τα γεγονότα τρέχουν, να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση σ’ αυτόν που παριστάνει τον προπονητή στην ομάδα Κρατικό Θίασο και δυναμό του ΠΟΚ . Τους συμπονούμε και τους προτείνουμε να μην αλλάζουν έδρα για νοσηλεία, η ανταλλαγή εισιτηρίων θα τους γλυτώσει από έξοδα. Υπάρχουν εξαιρετικά κέντρα αποκατάστασης και στην έδρα τους. Τους περιμένουμε με τα διαβατήρια στα χέρια. Πόσο Πονάει……..

44 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών