Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

13/06/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

O Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Ελευθερίου Κορδελιού ενημερώνει τον κόσμο μας ότι ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για το τμήμα Βόλλευ του συλλόγου..Θεωρούμε απόλυτα εφικτό τον μίνιμουμ στόχο διάθεσης 2000 εισιτηρίων διαρκείας, για το τμήμα που χάρισε απίθανες στιγμές στον κόσμο μας τα τελευταία 3 χρόνια
Είναι σίγουρο ότι Αξίζει την απόλυτη στήριξη μας το πρώτο ανδρικό ομαδικό τμήμα στην ιστορία του σωματείου το οποίο κατέκτησε 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα.
Αγωνίστηκε σε όλους τους τελικούς πλην ενός του αθλήματος την τελευταία τριετία και φυσικά τα πέτυχε όλα αυτά κόντρα στο πιο βρώμικο σωματείο που γέννησε ο Ελληνικός αθλητισμός, χαρίζοντας ταυτόχρονα στιγμές υπερηφάνειας και έκστασης στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6955143069

Υ.Γ. Για τον ανήθικο και υπόγειο πόλεμο που δέχεται το σωματείο μας από τα τσιράκια του Π.Ο.Κ εντός και εκτός των τειχών θα επανέρθουμε σύντομα.
η εκκωφαντική σιωπή των Αθηναικών Μ.Μ.Ε για μια ακόμη φορά μετά τον <<ήπιο>> ξυλοδαρμό του Πλατανιά,του παρατηρητή στον αγώνα κυπέλου, στον τελικό Βόλλευ μετά το κλαρίνο και φυσικά στον 5ο τελικό του Μπάσκετ χθες στο Σ.Ε.Φ σπάει το φράγμα του ήχου.
Αναρωτιόμαστε που να χάθηκαν εκείνα τα κουρδισμένα τζουκ μπούξ που μιλούσαν για τελικούς της ντροπής,για αηδίες,αίσχη,ντρόπαια,νοθείες κτλ.