Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

14/11/2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1926

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε μια "δημοκρατική" κινηση, αφαίρεσε τα διαρκειας απο έμψυχα κομματια του συλλόγου, που τον αγάπησαν, αποδεικνύοντας το, έμπρακτα και ουσιαστικά με την στήριξη τους, οποια και αν ειναι αυτη, σε πέτρινους καιρούς για τον μπασκετικο ΠΑΟΚ, μιας και η συμμετοχη του κοσμου ηταν ελάχιστη. 

Η φασιστική, κατακριτέα κινηση της ΚΑΕ μας βρισκει αντίθετους και οργισμένους, οπως το ιδιο πιστεύουμε και μεγαλη μεριδα των ασπρόμαυρων φιλαθλων. Αν μη τι αλλο, αυτοι που εχουν ΛΟΓΟ, ΦΩΝΗ και ΨΥΧΗ στο να κρίνουν το φετινό καρναβαλικό κομιτατο της ΚΑΕ, ειναι αυτοι οι 50-100 που δεν εφυγαν ποτε και πονανε την ομαδα, βλέποντας την να διασύρεται και να γραφει μαύρες σελιδες στο βιβλιο της τεράστιας ιστοριας της. 
Την εποχη που απλοί ανθρωποι της διπλανής πόρτας γραφουν βιβλια-ύμνους για την εποχη του τσιμέντου, και της μυρωδιας του καυτου παρκε, παρουσιάζοντας με θεάρεστο τροπο τις διαχρονικές εποχές του old school, σε μια προσπαθεια να γαλουχησουν τις επομενες γενιές, ερχεται αυτο το θλιβερό γεγονος να θολώσει το μυαλο μας. 
Ο μπασκετικος ΠΑΟΚ, μας μεγάλωσε, μας ανδρωσε, μας εκανε ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ με τους τιτλους του, σφυρηλάτησε γενιές ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ στο ασπρομαυρο αμόνι του και παρόλο που ειμαστε μακρια, μας ΠΟΝΑΕΙ οταν προσπαθούν καποιοι, να ξηλώσουν τα σπλάχνα του!
Η κατηφόρα θα εχει ΤΕΛΕΙΩΜΟ, γιατι το λεμε εμεις!
Στηρίζουμε τους φιλαθλους που στοχοποιηθηκαν με αυτο το τροπο και απαιτούμε την συγγνώμη της ΚΑΕ και την επαναφορά των διαρκειας τους.

Ειμαστε η ανασα που σας βαραίνει.

Θα μας κλείσετε και μας τη πορτα;

Δυναμικά, Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

*μελος των συνδεσμων "ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ".