Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

20/03/2018 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1926

Στο ίδιο έργο θεατές αλλά είναι η τελευταία σας φορά και δεν θα σας περάσει είστε όλοι υπεύθυνοι..!
1. ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ δημοσιογραφίσκοι των Ελληνικών καναλιών που μια ζωή γλύφετε οπού φτύνουνε οι πάντες και αβαντάρετε επί δεκαετίες το αθηναικο κατεστημένο (Λογικό γιατί από κει τρώτε μια μπουκιά ψωμί) να ξέρετε ότι κανένας δε θα μείνει σε χλωρό κλαρί (Και εσείς τώρα κύριοι τις Nova γλείφτε τον Υπουργό για να ξεκινήσει πιο νωρίς το πρωτάθλημα).
2. Υπουργέ βασιλειαδη φερέφωνο του μαρινακη, κάνεις τα πάντα για να προδικάσεις τον πρόεδρο και τον λαό του Π.Α.Ο.Κ.. Άνοιξες πόλεμο μ ’αυτούς που μάθαν από τα τόσα χρόνια αδικίας να μην παρατάν τον πόλεμο ποτέ και να υπερασπίζονται τα 4 ιερά γράμματα!!
2α. Βουλευτές της νδ..αν νομίζετε ότι ο λαός της Βορείου Ελλάδος τρώει σανό από τα λεγόμενα σας είστε βαθιά νυχτωμένοι. Μαύρο χιόνι βρείτε να πατήσετε, στον βορρά ΔΕΝ θα πατήσετε.
4. Χαχαχα.. όπου γάμος και χαρά.. Η Βασίλω πρώτη..Ελληνική αστυνομία εξ αθηνων (Π.Ο.Α.Σ.Υ) είστε αυτοί που κάνοντας πλάτες το χοντρό από το πειραια κάθεστε και τρώτε σούτια με ονοματεπώνυμο από τα καρτελάκια του, που σε άλλες περιπτώσεις από τον πολύ ζήλο σας μπαίνετε στο πέταλο κατά 50άδες για να καταστείλετε αυτό που εσείς τρέφετε με την στάση σας.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ 4 ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.....ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

υ.γ1 Τόσα χρόνια αδικία και πουστιά έχει γίνει βίωμα στην ψυχή μας και στη συνείδηση μας, από όλους σας. Τώρα που κάτι πάει να αλλάξει, τρέμετε μόνο στη σκέψη το τι σας περιμένει όλους σας αργά η γρήγορα ..Από δω και πέρα να είστε σίγουροι ότι εσείς θα είστε αυτοί που θα επιδεικνύεται ανά χείρας τα διαβατήρια.

υ.γ2 ΛΑΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!! υ.γ4. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ. ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝΕ.