Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

19/07/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Επειδή Τείνουν να γίνει νεα μόδα της εποχής οι πάσης φύσεως επιθέσεις στον αγαπημένο μας Π.Α.Ο.Κ
Θα θέλαμε να πάρουμε θέση ως Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Ελευθερίου Κορδελιού, γιατί η αξιοπρεπής στάση της υπομονής που κρατάει ο κόσμος μας λαμβάνεται ως ένδειξη αδυναμίας.
Οι προκλήσεις ποικίλουν και αφορούν σχεδόν όλους τους τομείς δραστηριότητας της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο σύλλογος μας βάλλεται από παντού,επιθέσεις από εχθρικά η << φίλια>> ΜΜΕ .Από πολιτικά κόμματα που δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα δίνοντας απλόχερα την στήριξη τους σε υπόδικους .Από δικαστικές αποφάσεις,απο ετερόκλητες συμμαχίες που ξεβρακώνουν το σύστημα του Ελληνικου ποδοσφαίρου και κατ επέκταση της Ελληνικής κοινωνίας και τέλος από σωματεία που βρίσκονται στο χείλος τους γκρεμού και κατηγορούν τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ για την κατάντια τους.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το πλήγμα που δέχθηκε η ομάδα απο την προκλητική απόφαση τιμωρίας της έδρας μας για 7 αγωνιστικές. 
Την μεγαλύτερη ποινή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου για αγώνα που ξεκίνησε και τελείωσε στα 90 αγωνιστικά του λεπτά χωρίς πρόβλημα.
Ακόμη και το τεράστιο χρηματικό πρόστιμο των 282.000 Ευρώ κρίθηκε από πολλούς προπαγανδιστές ως μικρό.
Την στιγμή που το παραπάνω ποσό αποτελεί για το 90% των ομάδων της Σούπερλιγδ το μεγαλύτερο τους συμβόλαιο και μια τετοια ποινή θα ισοδυναμούσε με οικονομική καταστροφή τους.
Έχουν δημιουργήσει στον κόσμο μας σε συνδυασμό και με τις αρρυθμίες που παρουσιάζονται στην λειτουργία της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ τον τελευταίο καιρό ένα τεράστιο εκνευρισμό.

Αλλά όπως είπαμε και παραπάνω η υπομονή έχει τα όρια της και δεν μπορεί να συνεχίσει να λαμβάνεται ως αδυναμία,λέμε να ασχοληθούμε λοιπόν για λίγο με τους κακόμοιρους ρούληδες που χρόνια ξύνονται στην γκλίτσα του τσομπάνη.
Το καταλαβαίνουμε ότι όταν έρπεσαι επί χρόνια ολόκληρα στις κατώτερες κατηγορίες και σε κάθε πιθανό και απίθανο αγροτικό προορισμό ψάχνεις για να βρεις κάποιον υπαίτιο για την ξεφτίλα σου.
Αλλά το να μιλάει για επαναστάσεις η σέχτα ανθρώπων που πέτυχε το ακατόρθωτο ,να γίνουν οι πρώτοι μετά τους΄ Αιγύπτιους που λάτρευαν ως θεό ένα σκύλο τον Ανούβι πραγματικά μας ξεπερνάει.
Είναι σίγουρο οτι αν είχατε οπαδική τσίπα θα το είχατε κλείσει το μαγαζί όταν τα λαμόγια που προσκηνούσατε τσέπωναν 50 μύρια παλιές Ελληνικές δραχμούλες απο τον Μεγάλο και σίγουρο η όταν κονομούσαν φράγκα από το dvd της μεγαλύτερης μετακίνησης κλαρινογαμπρών.
Επαναστάτες της φακής το γνωρίζουν όλοι οτι κάνετε μουτσουνάκια γιατί δε σας βοηθήσαμε με το νού σας να <συμπαρασταθείτε>> φορώντας την πισωκολλητά στο μητρικό σας σωματείο.
Στου κρεμασμένου το σπίτι φτιαγμένο από παλέτες γεμάτες από χιλιάδες απλήρωτους εργάτες,ποδοσφαιριστές,φροντιστές,Μπασκετμπολίστες και αφελείς Λετονούς δαγκωμένους από επιτήδειους δεν μιλάνε για σχοινί.
Τέλος θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα της Λάσκαρη ήταν ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ και όταν αρχίσει δεν τον σταματούν ούτε παλέτες ούτε πολύτιμοι λίθοι η ότι άλλο βρίσκεται στο διάβα του γιατί κακομοίρηδες τα χειρότερα δεν ήρθαν αλλά έρχονται.

Για την σύμπραξη νέας νουροκρατίας,τουίτι,Φαταούλ
και την προσπάθεια τους να επικρατήσουν στην αμαρτωλή ΕΠΟ με μπροστάρη τον λαγό από την Καβάλα, ήρθε η ώρα να πάρει θέση πιστεύουμε ο λαός του Π.Α.Ο.Κ όπου και αν βρίσκεται αυτός.
Δε μασάμε από καμία τιμωρία και δίνουμε την απάντηση μας στην άδεια Τούμπα με την παρουσία μας όπου παίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ