Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

17/11/2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1926

Με αφορμή τα τελευταία κωμικοτραγικά γεγονότα που διαδραματίζονται για ακόμα μια φορά στο πολύπαθο και ταλαιπωρημένο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου οφείλουμε ως Σύνδεσμοι να ξεκαθαρίσουμε ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και των Κωνσταντίνο Πανάκα και Γιώργο Ντικμπασάνη. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν ανήκουν στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ, είναι ή λειτουργούν ως πρώην παράγοντες του συλλόγου και με την στάση τους συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί θέμα και αναστάτωση στο τμήμα. Προσωπικές κόντρες και προβλήματα θα πρέπει να λύνονται εσωτερικά, μεταξύ των εμπλεκόμενων χωρίς να διασύρεται ο σύλλογος σε ράδια και εφημερίδες.

  2. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην ΚΑΕ και στα στελέχη που την απαρτίζουν πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε λογικές και πρακτικές που ντροπιάζουν το σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ δεν ιδρύθηκε χθες και η ιστορία του ξεκινάει πριν από αυτούς, πριν από εμάς, συνεχίζει με αυτούς και με εμάς και θα συνεχίσει μετά από αυτούς και μετά από εμάς. Αν κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να υποδεικνύουν το που θα κάτσει ο καθένας μας, το αν θα ασκεί κριτική ή όχι και το αν θα κλείνει τα αυτιά του σε όσα ακούει και βλέπει τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν το ρόλο τους και να αποχωρήσουν. Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως κάποιος Παπαθεοδώρου και κάποιος Zουρνατζίδης έχουν την δύναμη να ορίζουν το ποιοι θα έρχονται στο γήπεδο, το που θα κάθονται και το τι θα λένε ή θα πιστεύουν. Τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ υπάρχουν και είναι πολύ μεγαλύτερα από την προσωπική κόντρα και τις προσωπικές βλέψεις ορισμένων. Με γνώμονα τα πραγματικά προβλήματα του τμήματος δεσμευόμαστε πως πολύ σύντομα θα προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα αποσκοπούν στην λύση τους, εσωτερικά και οικογενειακά, μακρυά από ράδια , εφημερίδες, δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

  3. Απευθυνόμαστε τελευταία φορά προς τα γνωστά φερέφωνα, γελωτοποιούς δημοσιογράφους τύπου Βασιλόπουλου, Ζαγόρα, Τζατζαρά και φυσικά πολλών άλλων. Καλά θα κάνουν να κατανοήσουν πως οι εποχές που συμπεριφέρονταν λες και ο ΠΑΟΚ είναι τσιφλίκι του μπαμπά τους έχουν περάσει και δεν θα ξαναγυρίσουν. Ας περιοριστούν στον ρόλο τους και ας μην απλώνονται πέρα από αυτόν. Δουλειά τους είναι να καταγράφουν την πραγματικότητα και να ενημερώνουν τον κόσμο και όχι να προσπαθούν να διοικήσουν, να διαμορφώνουν απόψεις ανάλογα με τα εκάστοτε συμφέροντά τους, και να κονομάνε στις πλάτες του συλλόγου. Ας καταλάβουν, όλοι τους, πως την επόμενη φορά που θα απευθυνθούμε σε αυτούς δεν θα είναι μέσω ανακοινώσεων.

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.