Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Μία μητέρα από την Θεσσαλονίκη χρειάζεται την βοήθειά μας.

17/01/2018 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Την βοήθειά μας στον μεγάλο αγώνα ζωής που δίνει, χρειάζεται μία μητέρα τριών παιδιών από την Θεσσαλονίκη η οποία χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί συμβατός δότης.

Περισσότερα

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ | ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

12/10/2017 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΤΡΑ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

Περισσότερα

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ | ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

06/04/2017 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣΤΡΙΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑ 2 ΕΩΣ ΤΗΝ Μ.ΤΡΙΤΗ 11/4

Περισσότερα

ΣΦ ΠΑΟΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

21/12/2016 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Από τις 21 έως 29 Δεκέμβριου και ώρες 6-8 το απόγευμα συγκεντρώνουμε τρόφιμα και ρούχα για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη ....

Περισσότερα

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

17/09/2015 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ως μέλη ενός συλλόγου που έχει γνωρίσει και έχει δημιουργηθεί από την προσφυγιά και τον ξεριζωμό,στηρίζουμε έμπρακτα τους Σύριους πρόσφυγες,Συγκεντρώνουμε στους συνδέσμους από τις 19.00 μέχρι τις 22.00  τα παρακάτω:

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ | ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

28/02/2014 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προσπάθεια των φίλων του ΠΑΟΚ του ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης.Κατά την διάρκεια της κοινωνικής αυτής δράσης από τις αρχές Δεκεμβρίου συλλέχθηκαν στα γραφεία μας μεγάλες ποσότητες τροφίμων,ειδών ένδυσης και φαρμάκων τα οποία μοιράστηκαν σε πολλούς συντοπίτες μας έξω από τον σύνδεσμο.

Περισσότερα

CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ | Συγκέντρωση Τροφίμων

08/12/2013 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ανακοινώνουμε ότι άρχισε η συγκέντρωση τροφίμων με σκοπό την βοήθεια άπορων ατόμων. Όσοι θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια μπορούν καθημερινά να φέρνουν στον σύνδεσμο τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια - λάδι - ρύζι - χυμούς κτλ). Η συγκομιδή θα πραγματοποιείται εώς τις 31/12

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ | ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

05/12/2013 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο  Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ συλλέγει ρούχα και τρόφιμα (ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, μπισκότα, παιδικές τροφές και γενικά μη ευπαθή προϊόντα)  τα οποία θα αποδοθούν σε συντοπίτες μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά και φάρμακα (ακόμη και χρησιμοποιημένα αρκεί να μην έχουν λήξει) , σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης.

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ | ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

03/12/2013 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύνδεσμος έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο. Κόντα σε όλους τους υπόλοιπους δίνουμε και εμείς ένα χέρι βοηθείας στα παιδιά που τόσο το έχουνε ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν (ειδικά αυτή την περίοδο).Περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδυά με τα παιδιά της παιδόπολης ελπίζοντας ότι στο μέλλον τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους μας. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να βοηθάμε όσο μπορούμε κάθε χρόνο και περισσότερο τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Περισσότερα