Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ|ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

16/11/2013 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Αλεξανδρούπολης αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα το κοινωνικό του πρόσωπο,διοργανώνει φιλανθρωπική πρωτοβουλία στήριξης για το παιδικό χωριό S.O.S. στο Αρίστεινο Αλεξανδρούπολης.Καλούνται όλοι οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Περισσότερα

Λ.Φ.Π.Α.Ο.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ | ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

16/11/2013 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η Λ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ  ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝΚΑΙ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ(ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ)-ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ | ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

02/03/2013 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

O Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ¨ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ¨ δείχνοντας για άλλη μια χρονιά το κοινωνικό προφίλ των οπαδών του ΠΑΟΚ προχώρησε στην διάθεση χρηματικού ποσού στα ημερήσια συσσίτια του ¨ΑΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ¨ της εκκλησίας της Μητρόπολης Κατερίνης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που μας βοήθησαν οικονομικά για την συγκέντρωση του χρηματικού ποσού.

Περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΔΡΕΑ

12/02/2013 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βοηθήσει ξανά την προσπάθεια του μικρού Αντρέα από την Αμαλιάδα, στη δύσκολη μάχη που συνεχίζει  να δίνει με τη μεσογειακή αναιμία. Ήδη έχει μαζευτεί ένα σημαντικό μέρος του απαιτούμενου ποσού, καθώς κατά το προηγούμενο διάστημα κινητοποιήθηκαν οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ, αρκετοί ποδοσφαιριστές και φυσικά ο απλός κόσμος της ομάδας.

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ WEST REBELS | ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

08/02/2013 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

TΟ CLUB ΠΑΟΚ WEST REBELS KOZANI ευχαριστεί όλους όσους πρόσφεραν τρόφιμα, φάρμακα και ειδή πρώτης ανάγκης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συνδέσμου το όποιο έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής κοινωνικής δράσης Συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ
Επίσης ευχαριστεί όλα τα μελή του συνδέσμου που βοήθησαν στην συλλογή, συσκευασία και διανομή.

Περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

09/01/2013 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Την ερχόμενη Κυριακή και πριν το σημαντικό αγώνα με τον Ατρόμητο θα γίνει μια ακόμα προσπάθεια ενίσχυσης του μικρού Ανδρέα από την Αμαλιάδα, που χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.Πριν την έναρξη του αγώνα στο Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας αλλά και σε κάθε θύρα του γηπέδου θα μοιράζονται κουπόνια ενίσχυσης από συνδεσμίτες της ομάδας μας. Τα κουπόνια θα κοστίζουν 5 ευρώ και το ποσό που θα μαζευτεί θα αποδοθεί εξ’ ολοκλήρου στην οικογένεια του μικρού.

Περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

04/01/2013 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30/12 το πρώτο μέρος της κίνησης αλληλεγγύης που διοργάνωσαν οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ με την προσφορά των τροφίμων που συλλέχθηκαν, από το Σύνδεσμο της Τούμπας. Για τρεις περίπου ώρες, ο Σύνδεσμος γέμισε με ανθρώπους όλων των ηλικιών, φύλων και εθνικοτήτων τους οποίους αυτό που ένωνε ήταν η δεινή οικονομική κατάσταση λόγω της οικονομικής ύφεσης που βιώνουμε.

Περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΔΡΕΑ

03/01/2013 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα μας για τον μικρό Ανδρέα είναι μεγάλη και ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν.Δυστυχώς η κατάσταση παραμένει σοβαρή και πολυδάπανη παρά την πρώτη βοήθεια όλων μας.Υπενθυμίζουμε πως όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την οικογένεια του Ανδρέα μπορεί να το κάνει στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

27/12/2012 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βοηθήσει τον μικρό Ανδρέα από την Αμαλιάδα, στη δύσκολη μάχη που δίνει με τη μεσογειακή αναιμία. Οι γονείς του δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην πολυδάπανη θεραπεία που χρειάζεται το παιδί τους καθώς είναι εδώ και κάποιους μήνες άνεργοι και ανασφάλιστοι. Έτσι, απευθύνθηκαν στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, η οποία για μία ακόμα φορά πρέπει να κάνει το χρέος της βοηθώντας τον μικρό με κάθε τρόπο.

Περισσότερα