Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

27/12/2012 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

  Ενημερώνουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θέλει να συμμετέχει στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων και φαρμάκων πως η τελευταία μέρα συλλογής είναι η Παρασκευή 28/12, σε όλους τους Συνδέσμους του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα. Ήδη έχει μαζευτεί μεγάλος όγκος, τόσο τροφίμων όσο και φαρμάκων, και μέχρι την Παρασκευή περιμένουμε τις τελευταίες προσθήκες.Τα τρόφιμα θα μοιραστούν την Κυριακή 30/12 και τις ώρες 12.00-14.00 από το Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας.

Περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

20/12/2012 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Όσοι προμηθευτές-εταιρίες-ανώνυμος κόσμος θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων μπορούν να το πράξουν την ΠΕΜΠΤΗ 20 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας μπροστά στην Θύρα 1 από τις 10.00 έως τις 17.00

Περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ

15/12/2012 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στις 5μ.μ. στο PAOK Sports Arena, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανελευσινιακό και θα υπάρχουν ειδικοί χώροι σε δύο σημεία του γηπέδου,στην κεντρική είσοδο του γηπέδου (θύρα επισήμων), αλλά και στη Θύρα 8,όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων και φαρμάκων στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης των συνδέσμων.

Περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

10/12/2012 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της κοινωνικής μας δράσης, συγκεντρώνουμε:-Τρόφιμα, όπως ζυμαρικά, όσπρια, λάδι,αλεύρι και γενικά μη ευπαθή προϊόντα (/μακράς διαρκείας), τα οποία θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη -Φάρμακα, σε συνεργασία με Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης, τα οποία μπορεί να είναι σε συσκευασίες καινούριες ή χρησιμοποιημένες αρκεί να μην έχουν λήξει. 

Περισσότερα