Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

26/05/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Στη Θεσσαλονίκη ΜΑΣ στην έναρξη της εβδομάδας κάποιοι μικροί πολίτικοι έπιασαν στο βρωμόστομα τους το όνομα του Π.Α.Ο.Κ. εμείς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι πάντα θα μας βρίσκουν μπροστά τους, θα μας βλέπετε και θα τρέχετε γιατί είστε λίγοι και μπροστά μας δεν είστε τίποτα.

Περισσότερα

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

26/05/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΠΟΚ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ "ΑΡΗΚΛΗ", ΔΥΟ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 
-ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ-ΥΓ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ

Περισσότερα

ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ | STREET PARTY

22/05/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

4 STREET PARTY , ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερα

ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

22/05/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Θαυμάστε Μούτρα που έχουν το θράσος να σχολιάζουν αρνητικά και με κόμπλεξ τον Π.Α.Ο.Κ .Βρωμιάρηδες Μην ξαναπιασετε τον Π.Α.Ο.Κ Στα στόματα σας γιατί η απάντηση που θα πάρετε θα είναι τόσο ηχηρή που θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει.

Περισσότερα

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

16/05/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Ο σύνδεσμος μας συγχαίρει ανεξαιρέτως όλους όσους προσέφεραν ώστε ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει στο Βόλο και να ανεβάσει στη Θεσσαλονίκη το 5ο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία του. Ο Δικέφαλος μπορεί να έχει ακόμα λίγους σε αριθμό τίτλους, δυσανάλογους με την φοβερή δυναμική του και όσα πραγματικά αξίζει, αλλά όλοι ανεξαιρέτως έχουν κατακτηθεί πανάξια. Την ίδια στιγμή στις «πλούσιες» τροπαιοθήκες των ομάδων των Αθηνών υπάρχουν κύπελλα και πρωταθλήματα κλεμμένα, απλά νούμερα στις μεγάλες λίστες των κατακτήσεων τους που είναι τόσο κάλπικες όσο και οι φωνούλες τους τις ημέρες αυτές. Φωνούλες που τόσο ξεδιάντροπα τολμούν και μιλάνε για αδικία.

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ | ΨΗΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΧΑΝΟΥΜΙ

12/05/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Ο Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/5 ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:30 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΟMΑΥΡΗ ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΙ.

Περισσότερα

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4 | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

01/05/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΗ ώρα έφτασε. Κατεβαίνουμε όλοι αποφασισμένοι και εκστασιασμένοι για να φέρουμε την κούπα ομάδα και λαός στο Λευκό Πύργο. Οκτώ χιλιάδες έξαλλοι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ θα σπρώξουν την ομάδα στη νίκη. Πιστεύουμε οτι ο Π.Α.Ο.Κ θα κάνει το αυτονόητο και θα μπει στο χορτάρι να ισοπεδώσει το αεκάκι της β-γ εθνικής.

Περισσότερα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 | ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

04/04/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Ο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει πως την Παρασκευή 7/4 μετά τις 20.30 διοργανώνει βραδιά αλληλεγγύης για δικαστικά έξοδα αδερφού μας. Στις δύσκολες εποχές σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε η στήριξη και η αλληλεγγύη προς τα αδέρφια μας που ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται ακόμη είναι δεδομένη και αυτονόητη.Καλεσμένος όλος ο λαός του Π.Α.Ο.Κ.

Περισσότερα

ΣΦ ΠΑΟΚ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ |ΝΕΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ

13/03/2017 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Ο σύνδεσμος παρέλαβε και διαθέτει τα νέα κοντομανικα full face σε όλα τα μεγέθη τιμή 12€.Παραλαβές απο τα γραφεία του συνδέσμου και με αντικαταβολή μέσω ταχυδρομείου.Πληροφοριες inbox.

Περισσότερα