Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΑΦΙΕΡΩΜΑ CLUB Π.Α.Ο.Κ. FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

09/08/2011 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

   Το CLUB ‘’FUTRE’’ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ με την τωρινή του σύσταση και ονομασία, συμπληρώνει το καλοκαίρι 10 χρόνια ύπαρξης, συνεχούς λειτουργίας και στεγάζεται όλα αυτά τα χρόνια στα γραφεία του, στη Μικράς Ασίας 14.Εννοείται ότι το ασπρόμαυρο στοιχείο δεν εμφανίστικε στην Πτολεμαϊδα πριν από 10 χρόνια.
     Το πρώτο καταστατικό του Συνδέσμου φίλων Π.Α.Ο.Κ. εκδόθηκε το 1989 και ο πρώτος σύνδεσμος λειτούργησε εκείνη τη χρονιά.Όλα αυτά τα χρόνια μέχρι το 2001 αρκετοι σύνδεσμοι του Π.Α.Ο.Κ. στεγάστηκαν και λειτούργησαν στην Πτολεμαϊδα όμως κάποια σημεία των καιρών οδήγησαν στο κλεισιμό τους.
     Η 10ετής λειτουργία του συνδέσμου συνδέεται άμεσα με ένα μαυρο γεγονός για ολους εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες της Πτολεμαϊδας.
Στις 29 Ιουνίου συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον άδικο χαμό του
Νικόλαου Αντωνιάδη γνωστού και ως ‘’FUTRE’’, από τον οποίο πήρε το όνομά του ο σύνδεσμός μας.Ο Νίκος,όλα αυτά τα χρόνια της ζωής του δίδαξε,με κάθε τρόπο, το ασπρόμαυρο στοιχείο και ήταν ένας από τους μάχιμους ‘’στρατιώτες’’ του Π.Α.Ο.Κ. γι’αυτό και ο χαμός του δεν εχει ξεπεραστεί ακόμα.Όσο είμαστε δυνατοί και αντέχουμε θα κρατάμε ανοιχτό το CLUB ‘’FUTRE’’ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ως ελάχιστη ένδειξη τιμής ως προς το πρόσωπο του Νίκου.
     Μέλη του συνδέσμου μας δίνουνε το παρών σε κάθε γήπεδο που παίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ μας (όσοι είναι εκεί μαζί μας, μας βλέπουνε), όχι μόνο η ποδοσφαιρική (σημεία των καιρών), αλλά κάθε ομάδα που
φοράει το δικέφαλο αετό στο στήθος.Επίσης δυναμικό παρων δίνουμε και στα συλλαλητήρια που κάνουμε κατά καιρούς για να διώξουμε εκείνους που κάνουνε κακό στον Π.Α.Ο.Κ. μας.
Βοηθάμε όλα τα τμήματα του Π.Α.Ο.Κ. με μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας και γενικά βοηθάμε οποιονδήποτε συνοπαδό μας το έχει ανάγκη.

Το CLUB FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ στέλνει ασπρόμαυρους χαιρετισμούς σε όλη την οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. και θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τα παιδιά του 1926 για το αφιέρωμα στον σύνδεσμό μας και  να τους δώσει δύναμη στην προσπάθεια που κάνουνε.

• ΑΦΙΕΡΩΜΑ CLUB Π.Α.Ο.Κ. FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ-7ο Τεύχος