Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

12/10/2011 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

    Η Λεπτοκαρυά όπως και η ευρύτερη περιοχή της Πιερίας είναι κατεξοχήν ασπρόμαυρες.Ο Σ.Φ. Π.A.Ο.K. Λεπτοκαρυάς ξεκίνησε την δράση του το 1994 και ύστερα από έναν χρόνο πήρε την έγκριση από το πρωτοδικείο ενώ στεγάστηκε στις αρχές του 1995 και από τότε αποτελεί τον μοναδικό σύνδεσμο ομάδας στην Νότια Πιερία.
    Ύστερα από κάποια χρονια και μερικά προβλήματα με συχνές μετακομίσεις των γραφείον του συνδέσμου το 2002 μπαίνει νέο αίμα στον σύνδεσμο.Η οπαδική νοοτροπία βελτιώνεται κατά που με αποτέλεσμα ο σύνδεσμος να γίνει καλύτερος σε οργάνωση και πιο δυναμικός και η Λεπτοκαρυά να είναι πλέον ένας από τους πιο ασπρόμαυρους προορισμούς.
Κάθε καλοκαίρι γίνεται το ετήσιο party του συνδέσμου(είτε στην παραλια-είτε ακόμα και μέσα στην θάλασσα) με πολύ μεγάλη επιτυχία.Ο σύνδεσμος στηρίζει κάθε τμήμα του
Π.A.Ο.K. μας με μαζικές αγορές εισιτηριων διαρκειας και συνεχείς εκδρομές τόσο στην Τούμπα όσο και στο Παλατάκι.
Mέλη του συνδέσμου μας έχουν βρεθεί στο πλευρό της ομάδας τόσο σταυπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδος όσο και στα γήπεδα που έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό.
Ο σύνδεσμος αυτήν την στιγμή αριθμεί πάνω από 100 που σε σύγκριση με τον μόνιμο πληθυσμό της Λεπτοκαρυάς μιλάμε για οπαδικό πάνω από  ποσοστό 85% ! ! !

Στην Λεπτοκαρυά δεν υπάρχουν αφεντικά γιατί είμαστε ΜΟΝΟΙ μας...

ΤΟ Δ.Σ του Σ.Φ. Π.A.Ο.K. Λεπτοκαρυάς ευχαριστεί δημοσια το περιοδικό PΑΟΚ FANS και την ιστοσελίδα www.1926.gr και εύχεται καλή συνεχεια στην όμoρφη αυτή προσπάθεια.


• ΑΦΙΕΡΩΜΑ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ-8ο Τεύχος