Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

PAOK FANS NIGHT vol. 2

19/09/2019 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1926

Την Κυριακή στην Τούμπα αντιμετωπίζουμε το παράρτημα του Πειραιά το οποίο εδρεύει στην πόλη μας. Μιας πόλης ασπρόμαυρης απ' άκρη σ' άκρη. Σε αυτήν εδώ την πόλη λοιπόν να υπενθυμίσουμε σε τυχόν ενδιαφερόμενους πως η πρέζα του χοντρού πρωθυπουργού της χώρας δεν περνάει. Εδώ κουμάντο κάνει ο αήττητος και νταμπλούχος πρωταθλητής Π.Α.Ο.Κ
Aυτή είναι η κανονικότητα χοντρούλη και κοίταξε να τη συνηθίσεις ακόμη και τώρα που πρωθυπουργός είναι αυτός ο τύπος εύπορης οικογένειας και εγκάρδιος φίλος σου που χαιρετάει τις κούκλες στην Τσιμισκή. Τα φιλαράκια σου εδώ που παίζανε φιλικό με τα Ες Ες στην κατοχή και ξαφνικά "ψηλώσανε" επειδή κέρδισαν τον διαλυμένο βάζελο θα έρθουν στην Τούμπα να τους κεράσουμε περιτίφ. Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τους επιτυχία μετά την άνοδο στην Α εθνική είναι το περσινό Χ στην Τούμπα, ζουν και αναπνέουν όλο το χρόνο για τα 2 ματς με εμάς. Από την άλλη για τον Πρωταθλητή είναι ένα ματς της σειράς όπως όλα τα άλλα και απαιτούμε από την ομάδα να δείξει την πρέπουσα προσοχή και να διαλύσει την ομάδα ασανσέρ της πόλης που της κλέβουν "άγνωστοι" τις εισπράξεις των εντός έδρας αγώνων της.

Πριν την Κυριακή όμως είναι το Σάββατο όπου και έχουμε μεγάλο pregame party στα πανεπιστήμια με μουσικές και ξύδια για όλο τον ασπρόμαυρο λαό οργανωμένο και μη. Το ΣΚ πλησιάζει και είμαστε καυλωμένοι για να συνεχιστεί το ασπρόμαυρο αήττητο για μια ακόμη αγωνιστική.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΘ
ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ