Το νέο email επικοινωνίας είναι πλέον το 1926.gr@gmail.com       

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

03/02/2011 - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

     Το ταξίδι είναι μακρύ και αργεί να τελειώσει.Η καλύτερα δεν θα τελειώσει ποτέ.Ξεκίνησε κάπου πίσω στο 1996.Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη κάποιων γι ‘αυτό που όλοι λατρεύουμε.Για την αγάπη όλων μας για τα 4 ιερά γράμματα.Για την αγάπη όλων μας για τον Π.Α.Ο.Κ.
    Το KASTORIA CLUB PAOK έκανε κάποιες στάσεις.Συγκυρίες των εποχών οδήγησαν σε ορισμένες διακοπές της λειτουργίας του συνδέσμου μας αλλά τα τελευταία χρόνια ξεκινήσαμε πιο δυναμικά από
ποτέ.Μετα απο ενα διαστημα απραξιας,επαναδραστηριοποιηθήκαμε και εδώ και 2,5 χρόνια δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για αυτή τη νέα προσπάθεια.Η ασπρόμαυρη Καστοριά μπορεί πλέον να περηφανεύεται για έναν από τους πλέον δυναμικούς συνδέσμους στης επαρχίας.
Για έναν σύνδεσμο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για να εξυπηρετεί τον ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ Πέρα από κάθε πολιτική η οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα που προστάζει η νέα εποχή.
Μπορούμε και οι ίδιοι μας να είμαστε περήφανοι γιατί πλέον το πανί μας στολίζει κάθε πέταλο όπου αγωνίζεται ομάδα με το δικέφαλο αετό στο στήθος χωρίς να ξεχωριζουμε  αθλήματα κ προσπαθώντας με κάθε μέσο να είμαστε εκεί που πρέπει.Τα χιλιόμετρα δεν μας φοβίζουν κ τα δυανύουμε με κάθε τρόπο με όρεξη και διάθεση γνωρίζοντας ότι η κάθε εκδρομή για εμάς είναι μια νέα εμπειρία.
     Ακολουθήσαμε την ομάδα ποδοσφαίρου από την Κρήτη μέχρι την Καβάλα και απο το Άμστερνταμ μέχρι την Κωνσταντινούπολη.Δεν υπάρχει τίποτα που να μας εμποδίσει στο να βρεθούμε κοντά στα 4 ιερά
γράμματα.Στόχος του KASTORIA CLUB PAOK είναι να βρίσκεται όπου αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ.Ελπίζουμε απο τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο και μετά να  οργανώνουμε ολοένα και περισσότερες εκδρομές για να βρεθούμε κοντά στην αγάπη μας.
    Όσον αφορά την πόλη μας,την ασπρόμαυρη Καστοριά,η οπαδική νοοτροπία μέρα με την μέρα κανει πολυ μεγάλα βήματα προόδου και η σημαία του ΠΑΟΚ ανεμίζει ανενόχλητα παντού κερδίζοντας τον
σεβασμό όλων.Ολοένα και περισσότεροι μεγαλώνουν με τις ιδεές και τα ιδανικά του ΠΑΟΚ.Ολοένα και περισσότεροι κυκλοφορούν με το δικέφαλο αετό στο στήθος. Όπου και να παίζεις ήμασταν,είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί .Στο πλευρό σου υπερασπίζοντας τα συμφέροντα σου.Υπερασπίζοντας την ιδέα του Π.Α.Ο.Κ.
Είσαι η αρρώστια μας , το πάθος μας, η χαρά μας,η λύπη μας,το ναρκωτικό μας. Το KASTORIA CLUB PAOK θα είναι δίπλα σου για πάντα. Το ταξίδι μας δεν θα τελειώσει ποτέ…..

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ…..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Το KASTORIA CLUB PAOK ευχαριστεί δημόσια το περιοδικό PAOK FANS και τους συντελεστές του και εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και στην προσπαθειά τους.Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν συνχαρητήρια αναδεικνύοντας το μεγαλείο του λαού του Π.Α.Ο.Κ. και την δύναμη των συνδέσμων του.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
KASTORIA CLUB PAOK 1996